Returer

Så här gör du om du vill byta en vara

  1. Lägg först en ny beställning på de varor du vill ha i stället. Om den nya beställningen uppgår till över 499 kr debiteras ingen frakt.
  2. Skriv ut returformuläret, fyll i och lägg den i påsen/paket med varorna du vill byta. Du hittar ditt kundnummer, ordernummer och andra uppgifter på Mina sidor eller på orderbekräftelsen som du fått till din e-post när du gjorde din beställning.
  3. Registrera din retur här nedan och få en retursedel till din e-post som du kan skriva ut och använda för att skicka tillbaka dina varor. Returfrakten är gratis vid byten.
  4. Så snart vi har fått varorna i retur för din första order så kommer vi att korrigera den första fakturan eller göra en återbetalning via Klarna om den första beställningen redan är betald.

Observera att vi inte kan göra byten rakt av. Det kommer alltid att behövas skapas en ny beställning. Vi kan ej kompensera för eventuell egenbetald returfrakt vid byte.

Så här gör du om du vill göra en retur

  1. Skriv ut returformuläret, fyll i och lägg den i påsen/paketet med varorna du vill returnera. Du hittar ditt kundnummer, ordernummer och andra uppgifter på Mina sidor eller på orderbekräftelsen som du fått till din e-post när du gjorde din beställning.
  2. Registrera din retur här och få en retursedel till din e-post som du kan skriva ut och använda för att skicka tillbaka dina varor.
  3. Så snart vi har fått varorna i retur så kommer vi att göra en återbetalning samt göra avdrag för returkostnaden på 49 kr via Klarna.
  4. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp på alla produkter, med undantag för varor med tryck, gravyr och hundgodis utan förpackning. Avser returen en hundsäng, hundmat eller skrymmande gods tas en avgift ut på 199 kr.  Du kan välja mellan att själv skriva ut din retursedel eller få en QR-kod till din e-post som du visar upp hos ditt PostNordombud. Det tar normalt upp till 10 arbetsdagar för oss att hantera din retur från det att den inkommit till oss.

Är något trasigt eller skadat eller har du fått fel vara?

Kontakta vår kundtjänst på info@divinedog.se så hjälper de dig innan du skickar tillbaka något. Många problem kan lösas utan att vi behöver ta tillbaka varan. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för returfraktkostnaden om du inte först kontaktar oss.

Retur Sverige

Slik gjør du en retur fra Norge

You pay for your return costs yourself. This applies both to product exchanges and product returns.

Return and change size of products – Europe

You pay for your return costs yourself. This applies both to product exchanges and product returns.

Läs våra fullständiga Köpvillkor här.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.