Hundtäcken till stora och små hundar | Divine Dog
Sök
VISAR 1-12 (16)1 2 Sista 100 per sida

Hundtäcken för extra värme & skydd under regn och blåst

Hundtäcke

Här hittar du hundtäcken från märken som Hurtta och Trixie. Regntäcke, värmetäcke och vintertäcke till liten som stor hund. Ett regntäcke skyddar effektivt mot regn och blåst. Perfekt för hundar med lång och mjuk päls. Alla hundar kan behöva extra skydd mot kylan och extra värme ibland - ta hand om din hund med ett värmetäcke. Håll din hund varm när den är blöt, efter olika övningar, när den är gammal, dräktig eller sjuk.

Värmetäcket skyddar hundens viktigaste muskelgrupper samt det särskilt viktiga området kring magen. Du tar snabbt av och på hundtäcket – smidigt när du vill värma hundarnas muskler före aktivitet eller mellan träningar.

Hurtta hundtäcke – funktionsplagg för den aktive hunden

Houndtex är ett material som Hurtta utvecklat för särskilt krävande förhållanden och för hårt slitage. Materialets vattentäthet och andning är av toppklass. Utmärkt för motionerande med hund. Hurttas nya kollektion hundtäcken av Houndtex har reflexprintar för ökad säkerhet. Kollektionens passform och storlekssortiment täcker fler hundraser.

Hurtta Summit-parkasjackan är ett lätt och effektivt sätt att hålla hundens kroppstemperatur jämn vid kallt väder. Denna högfunktionella jacka rekommenderas för krävande bruk. Hurtta Ultimate hundtäcke lämpar sig särskilt väl för hundsport under vinterförhållanden med långvarig utevistelse. Den lätta Chill Stopper-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna Soft Shell-materialet ger värme åt hundar som saknar underpäls eller är korthåriga. Är det svalka du är ute efter? Titta på våra hundkyltäcken.

Hitta en eller flera favoriter bland våra hundtäcken och välj betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! När du beställer före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.
Erbjudanden
REA
rea summitparka

Nu 25% Rabatt på Hurttas Summit Parka i färgerna svart och körsbär. Gå in under fliken Hurtta Rea.Polar reflexväst!
polar

30% rabatt på Hurttas Polarreflexväst finns i färgerna orange och gul .Gå in under fliken Hundreflexer.

Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Läs mer
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen svart509,00 kr
Läs mer
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och lila79,00 kr
Läs mer
Kampanj 25 % Rabatt
HURTTA CASUAL VADDERAD JACKA
Mjuk och varm basjacka för vardagsbruk och stadspromenader för hundar som inte har så mycket pälsr. XL-passformen är perfekt för robusta hundar.


399,00 kr
Läs mer