Hundtäcken till stora och små hundar | Divine Dog
Sök
VISAR 1-12 (15)1 2 Sista 100 per sida

Hundtäcken för extra värme & skydd under regn och blåst

Hundtäcke

Här hittar du hundtäcken från märken som Hurtta, Intense och Lorient. Regntäcke, värmetäcke och vintertäcke till liten som stor hund. Ett regntäcke skyddar effektivt mot regn och blåst. Perfekt för hundar med lång och mjuk päls. Alla hundar kan behöva extra skydd mot kylan och extra värme ibland - ta hand om din hund med ett värmetäcke. Håll din hund varm när den är blöt, efter olika övningar, när den är gammal, dräktig eller sjuk.

Värmetäcket skyddar hundens viktigaste muskelgrupper samt det särskilt viktiga området kring magen. Du tar snabbt av och på hundtäcket – smidigt när du vill värma hundarnas muskler före aktivitet eller mellan träningar.

Hurtta hundtäcke – funktionsplagg för den aktive hunden

Houndtex är ett material som Hurtta utvecklat för särskilt krävande förhållanden och för hårt slitage. Materialets vattentäthet och andning är av toppklass. Utmärkt för motionerande med hund. Hurttas nya kollektion hundtäcken av Houndtex har reflexprintar för ökad säkerhet. Kollektionens passform och storlekssortiment täcker fler hundraser.

Hurtta Summit-parkasjackan är ett lätt och effektivt sätt att hålla hundens kroppstemperatur jämn vid kallt väder. Denna högfunktionella jacka rekommenderas för krävande bruk. Hurtta Ultimate hundtäcke lämpar sig särskilt väl för hundsport under vinterförhållanden med långvarig utevistelse. Den lätta Chill Stopper-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna Soft Shell-materialet ger värme åt hundar som saknar underpäls eller är korthåriga. Är det svalka du är ute efter? Titta på våra hundkyltäcken.

Hitta en eller flera favoriter bland våra hundtäcken och välj betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! När du beställer före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.
Erbjudanden
Nya Färger

Nu har vi fått in nya Hurtta Casual y-selen. Nya färgerna finns även i halsbanden och kopplen.


249,00 kr
Läs mer
Nyinkommet

INSECT SHIELD® västen som är utformad för att ge ett långvarigt, effektivt och bekvämt skydd mot insekter. Västen skyddar mot mygg, fästingar, myror, flugor och loppor.

309,00 kr
Läs mer
KAMPANJ 30%!
Trixie Praktiko Step in sele design Italien. Selet är lätta att ta på och av. Skaver inte. Finns även i färgen rosa o svart.
216,00 kr
Läs mer
Kampanj 30% Rabatt!
Svalkande sele som hjälper att hålla hunden sval i varmt väder. Finns även i färgen blå

293,00 kr
Läs mer
Hundsovsäck

Hurtta Outback Dreamer är en hund sovsäck, utformad så att din hund är varm och bekväm, oavsett om det är under campingen, på semester, tävlingar eller expeditioner.
679,00 kr
Läs mer