Hundoveraller som håller pälsen ren & torr | Divine Dog
Sök

Hundoverall för skydd och värme

Hurtta regnoverall svart

Förse din hund med en funktionell och bekväm hundoverall. Välj bland modeller som skyddar mot regn och smuts, snö och kyla eller sol och insekter. En Hurtta hundoverall andas samtidigt som den står emot vatten och vind. Overallen håller päls och hud ren och torr och sitter på utan att hindra hundens lek och spring. Låt inte vädret stå i vägen, ut och rör på er! 

En regnoverall skyddar mot regn, smuts, lera och snöslask. Särskilt praktiskt för hundar med mjuk och lång päls som lätt blir våt och smutsig. Undvik onödiga tvättar av hunden. Lider din hund av allergier eller hudproblem? Då är det bra att skydda pälsen. 

Vid kallt och ruggigt väder skyddar en fleeceoverall din hund. Mikrofleece har flera fördelar:

- binder värme effektivt
- helt ljudlöst
- mycket flexibelt
- lätt och luftigt
- lämpligt för hundar som är ovana vid kläder

Vinteroverall i mikrofleece passar framför allt korthårig hund och hund utan underpäls. Hurtta fleeceoverall skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. De avsiktligt korta byxbenen skyddar hundens muskler tillräckligt men gör det inte svårare för den att röra sig. 

Bland våra omsorgsfullt utvalda hundoveraller hittar du också Sun & Bug Blocker, som skyddar mot mygg, bromsar, fästingar och UV-strålning.

Passa också på att kolla in vårt övriga sortiment av hundkläder och hundtillbehör. Fri frakt vid köp över 800 kronor. Vi levererar snabbt – beställ före klockan 11.00 vardagar så skickas dina varor redan samma dag. Du får 1 års garanti på det du handlar hos oss.
Erbjudanden
SOMMAR!
Hurtta-lifesavior

Hurttas flytvästar, finns i färgerna orange, kiwi och rosa.Gå in under fliken Hundflytvästar.

KYLSELE!
Svalkande sele som hjälper att hålla hunden sval i varmt väder. Finns även i färgen lila

369,00 kr
Läs mer
KYLVÄST

25% rabatt
HURTTA MOTIVATION KYLVÄST
Kyler och ger en bekväm känsla
Idealisk för övningar eller utställningar
Utmärkt absorberingsförmåga187,00 kr
Läs mer
REA

30% Rabatt. HUNDTRÖJA FRÅN TRIXIE

181,00 kr
Läs mer