Hundoveraller som håller pälsen ren & torr | Divine Dog
Sök

Hundoverall för skydd och värme

Hurtta hundoverall

Förse din hund med en funktionell och bekväm hundoverall. Välj bland modeller som skyddar mot regn och smuts, snö och kyla eller sol och insekter. En Hurtta hundoverall andas samtidigt som den står emot vatten och vind. Overallen håller päls och hud ren och torr och sitter på utan att hindra hundens lek och spring. Låt inte vädret stå i vägen, ut och rör på er! 

En regnoverall skyddar mot regn, smuts, lera och snöslask. Särskilt praktiskt för hundar med mjuk och lång päls som lätt blir våt och smutsig. Undvik onödiga tvättar av hunden. Lider din hund av allergier eller hudproblem? Då är det bra att skydda pälsen. 

Vid kallt och ruggigt väder skyddar en fleeceoverall din hund. Mikrofleece har flera fördelar:

- binder värme effektivt
- helt ljudlöst
- mycket flexibelt
- lätt och luftigt
- lämpligt för hundar som är ovana vid kläder

Vinteroverall i mikrofleece passar framför allt korthårig hund och hund utan underpäls. Hurtta fleeceoverall skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. De avsiktligt korta byxbenen skyddar hundens muskler tillräckligt men gör det inte svårare för den att röra sig. 

Bland våra omsorgsfullt utvalda hundoveraller hittar du också Sun & Bug Blocker, som skyddar mot mygg, bromsar, fästingar och UV-strålning.

Passa också på att kolla in vårt övriga sortiment av hundkläder och hundtillbehör. Fri frakt vid köp över 800 kronor. Vi levererar snabbt – beställ före klockan 11.00 vardagar så skickas dina varor redan samma dag. Du får 1 års garanti på det du handlar hos oss.
Erbjudanden
Nya Färger

Nu har vi fått in nya Hurtta Casual y-selen. Nya färgerna finns även i halsbanden och kopplen.


249,00 kr
Läs mer
Nyinkommet

INSECT SHIELD® västen som är utformad för att ge ett långvarigt, effektivt och bekvämt skydd mot insekter. Västen skyddar mot mygg, fästingar, myror, flugor och loppor.

309,00 kr
Läs mer
KAMPANJ 30%!
Trixie Praktiko Step in sele design Italien. Selet är lätta att ta på och av. Skaver inte. Finns även i färgen rosa o svart.
216,00 kr
Läs mer
Kampanj 30% Rabatt!
Svalkande sele som hjälper att hålla hunden sval i varmt väder. Finns även i färgen blå

293,00 kr
Läs mer
Hundsovsäck

Hurtta Outback Dreamer är en hund sovsäck, utformad så att din hund är varm och bekväm, oavsett om det är under campingen, på semester, tävlingar eller expeditioner.
679,00 kr
Läs mer