Hundoveraller som håller pälsen ren & torr | Divine Dog
Sök

Hundoverall för skydd och värme

Hurtta hundoverall

Förse din hund med en funktionell och bekväm hundoverall. Välj bland modeller som skyddar mot regn och smuts, snö och kyla eller sol och insekter. En Hurtta hundoverall andas samtidigt som den står emot vatten och vind. Overallen håller päls och hud ren och torr och sitter på utan att hindra hundens lek och spring. Låt inte vädret stå i vägen, ut och rör på er! 

En regnoverall skyddar mot regn, smuts, lera och snöslask. Särskilt praktiskt för hundar med mjuk och lång päls som lätt blir våt och smutsig. Undvik onödiga tvättar av hunden. Lider din hund av allergier eller hudproblem? Då är det bra att skydda pälsen. 

Bland våra omsorgsfullt utvalda hundoveraller hittar du också Sun & Bug Blocker, som skyddar mot mygg, bromsar, fästingar och UV-strålning.

Passa också på att kolla in vårt övriga sortiment av hundkläder och hundtillbehör. Fri frakt vid köp över 800 kronor. Vi levererar snabbt – beställ före klockan 11.00 vardagar så skickas dina varor redan samma dag. Du får 1 års garanti på det du handlar hos oss.
Erbjudanden
30% rabatt

HURTTA SUMMIT PARKASJACKA i färgen orange. OBS! Begränsat antal och storlekar kvar i lager.


405,00 kr
Läs mer
Erbjudande!

Hundtäcke i mjuk softpile och det detaljer in kontrastfärg. Kardborreband fram och under magen. finns även i färgen beige.
199,00 kr
Läs mer
KAMPANJ 25%!
Nu har vi 25% rabatt på Hurtta selen, halsband och koppel i färgen kantarell.
186,00 kr
Läs mer
Varm Jacka
HURTTA CASUAL VADDERAD JACKA
Mjuk och varm basjacka för vardagsbruk och stadspromenader för korthåriga hundar och nakenhundar. XL-passformen är perfekt för robusta hundar.
Finns även i färgen blå


499,00 kr
Läs mer