Hundleksaker i smart & rolig utformning från Divine Dog
Sök
VISAR 1-12 (18)1 2 Sista 100 per sida

Hundleksaker som underhåller och aktiverar din hund

Mjuka och hårda hundleksaker, plyschdjur som piper, tuggvänliga bollar och kluriga hundleksaker som aktiverar din hund. Roliga och tåliga leksaker till den viktiga leken hittar du online hos oss på Divine Dog. Klart din hund ska få leka!

Leken fyller flera funktioner och rymmer många möjligheter. Hunden tillhör en av få arter som leker regelmässigt. Det är ett behov som din hund har. Lekstunderna är utmärkta tillfällen att träna hunden som lär sig på ett lustfyllt sätt. Du utvecklar samspelet med din hund och aktiverar ju också dig själv!

Små och stora hundar har roligt med kvalitativa hundleksaker i vinyl. Busy Buddy Twist från Petcare rymmer flera hundgodisar som lockar till fokuserad lek. Mellan lekstunderna är de lätta att rengöra. Stora som små hundar kan med liv och lust ge sig på våra hundleksaker som är mycket tåliga. Dessa är tillverkade av extra hållbart material och kan dessutom maskintvättas.

Hitta din hunds nya favoriter bland våra utvalda hundleksaker och välj betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! Beställer du före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.
Erbjudanden
30% rabatt

HURTTA SUMMIT PARKASJACKA i färgen orange. OBS! Begränsat antal och storlekar kvar i lager.


405,00 kr
Läs mer
Erbjudande!

Hundtäcke i mjuk softpile och det detaljer in kontrastfärg. Kardborreband fram och under magen. finns även i färgen beige.
199,00 kr
Läs mer
KAMPANJ 25%!
Nu har vi 25% rabatt på Hurtta selen, halsband och koppel i färgen kantarell.
186,00 kr
Läs mer
Varm Jacka
HURTTA CASUAL VADDERAD JACKA
Mjuk och varm basjacka för vardagsbruk och stadspromenader för korthåriga hundar och nakenhundar. XL-passformen är perfekt för robusta hundar.
Finns även i färgen blå


499,00 kr
Läs mer