Hundkoppel i olika färger och mönster | Divine Dog
Sök
VISAR 1-12 (32)1 2 3 Sista 100 per sida

Hundkoppel för olika aktiviteter med stora som små hundar

 
Hållbara och behagliga hundkoppel i olika färger och mönster hittar du hos oss på Divinedog. Du kanske väljer ett hundkoppel från Flexi till den lilla hunden eller ett Hurtta koppel till den stora starka hunden. 

Koppel kan delas in i flera grupper beroende på användningsändamål och egenskaper. När man du ska välja koppel är det hundens ras och storlek som bestämmer tjockleken, och användningsändamålet som bestämmer längden. Korta koppel passar bäst för stadspromenader och långa för olika fritidsgrenar och terrängbruk. Välj reflexkoppel för att öka synligheten och säkerheten under den mörka årstiden.

Hurtta erbjuder bland annat träningskoppel, stretchkoppel och baskoppel. Alla koppel är av mycket hållbart material, men känns ändå bekväma att hålla i. Ett ergonomiskt stretchkoppel med vadderat handtag minskar de kraftigaste rycken. Ett stadigt repkoppel är hållfast och pålitligt. Det finns i flera olika storlekar och modeller och till de mest efterlängtade nyheterna hör de mycket lätta och eleganta repkopplen för små hundar. Här hittar du också spår/dressyrband och parkoppel. 

Du som vill ut och jogga, ta med stavarna eller barnvagnen på promenaden blir nöjd med Hurtta Outdoors Joggingkoppel, utvecklat för just dig! Med ett koppel runt midjan har du händerna fria för löpning, stavgång och barnvagnspromenad.

Hitta rätt modell bland våra utvalda hundkoppel och välj bland säkra betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! När du beställer före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.

Handla tryggt till hunden online. Retur- och bytesrätt inom 30 dagar. Du har 1 års garanti på de varor du köper från Divinedog.
Erbjudanden
REA
rea summitparka

Nu 25% Rabatt på Hurttas Summit Parka i färgerna svart och körsbär. Gå in under fliken Hurtta Rea.Polar reflexväst!
polar

30% rabatt på Hurttas Polarreflexväst finns i färgerna orange och gul .Gå in under fliken Hundreflexer.

Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Läs mer
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen svart509,00 kr
Läs mer
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och lila79,00 kr
Läs mer
Kampanj 25 % Rabatt
HURTTA CASUAL VADDERAD JACKA
Mjuk och varm basjacka för vardagsbruk och stadspromenader för hundar som inte har så mycket pälsr. XL-passformen är perfekt för robusta hundar.


399,00 kr
Läs mer