HUNDOVERALLER


Hundoverall mot regn, kyla och vind

Hundoveraller är ett skönt och praktiskt sätt att skydda din hund mot vatten, smuts, kyla och vind. Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment av hundoveraller för både små och stora hundar, som är lika mysiga som de är praktiska.

Hundoverall eller hundtäcke?

Har du en hund som inte gillar regn, eller kanske en vovve som är extra frusen? Då kan en hundoverall vara den perfekta lösningen. Istället för ett hundtäcke som ofta bara täcker rygg och sidor, är en hundoverall heltäckande ner över hundens ben. Detta hundplagg håller inte bara kyla och fukt borta, utan ser även till att hålla din lurviga vän fri från smuts och lera. Något som kan spara mycket tid och bekymmer som annars hade behövts för ett bad.
Vi har hundoveraller som fungerar som ett värmande mellanlager, skyddar specifikt mot regn och vind och även de som har hela paketet. Utgå från hundens behov och årstid, och välj den overall som passar bäst. De flesta hundar älskar att vara utomhus oavsett säsong, men njuter extra mycket och länge med rätt kläder för rätt väder.