Hundregnkläder som håller din hund torr | Divine Dog
Sök

Hundregnkläder

Håll din hund varm och torr med hundregnkläder av högsta kvalitet. Vi har ett brett sortiment med bekväma regntäcken för hundar av alla raser, oavsett om du har en fransk bulldog eller en schäfer där hemma. Letar du efter en regnjacka som skyddar benen, eller är det viktigt att kragen är hög? Ska den kunna maskintvättas? Oavsett vad du än letar efter har vi den regnjacka du söker.

När det kommer till material för hundregnkläderna har vi mycket i sortimentet, från regntäcke av PU-material med reflexer till sköna regnjackor med värmande fleecefoder på insidan. Allt din hund behöver för att känna sig både varm och bekväm. Ta dig en titt i sortimentet här nedan och välj de hundregnkläder du tror din hund skulle tycka mest om. Beställer du för över 800 kr bjuder vi även på frakten.

Välj din favorit idag – vi levererar omgående.

Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more