Hundoveraller som håller pälsen ren & torr | Divine Dog
Sök

Hundoveraller

Hurtta hundoverall

Förse din hund med en funktionell och bekväm hundoverall. Välj bland modeller som skyddar mot regn och smuts, snö och kyla eller sol och insekter. En Hurtta hundoverall andas samtidigt som den står emot vatten och vind. Overallen håller päls och hud ren och torr och sitter på utan att hindra hundens lek och spring. Låt inte vädret stå i vägen, ut och rör på er! 

En regnoverall skyddar mot regn, smuts, lera och snöslask. Särskilt praktiskt för hundar med mjuk och lång päls som lätt blir våt och smutsig. Undvik onödiga tvättar av hunden. Lider din hund av allergier eller hudproblem? Då är det bra att skydda pälsen. 

Bland våra omsorgsfullt utvalda hundoveraller hittar du också Sun & Bug Blocker, som skyddar mot mygg, bromsar, fästingar och UV-strålning.

Passa också på att kolla in vårt övriga sortiment av hundkläder och hundtillbehör. Fri frakt vid köp över 800 kronor. Vi levererar snabbt – beställ före klockan 11.00 vardagar så skickas dina varor redan samma dag. Du får 1 års garanti på det du handlar hos oss.
Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more