Hundleksaker i smart & rolig utformning från Divine Dog
Sök
SHOWING 1-12 (18)1 2 Last 100 per page

Hundleksaker

Mjuka och hårda hundleksaker, plyschdjur som piper, tuggvänliga bollar och kluriga hundleksaker som aktiverar din hund. Roliga och tåliga leksaker till den viktiga leken hittar du online hos oss på Divine Dog. Klart din hund ska få leka!

Leken fyller flera funktioner och rymmer många möjligheter. Hunden tillhör en av få arter som leker regelmässigt. Det är ett behov som din hund har. Lekstunderna är utmärkta tillfällen att träna hunden som lär sig på ett lustfyllt sätt. Du utvecklar samspelet med din hund och aktiverar ju också dig själv!

Små och stora hundar har roligt med kvalitativa hundleksaker i vinyl. Busy Buddy Twist från Petcare rymmer flera hundgodisar som lockar till fokuserad lek. Mellan lekstunderna är de lätta att rengöra. Stora som små hundar kan med liv och lust ge sig på våra hundleksaker som är mycket tåliga. Dessa är tillverkade av extra hållbart material och kan dessutom maskintvättas.

Hitta din hunds nya favoriter bland våra utvalda hundleksaker och välj betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! Beställer du före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.
Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more