Hundkoppel i olika färger och mönster | Divine Dog
Sök
SHOWING 1-12 (32)1 2 3 Last 100 per page

Hundkoppel

 
Hållbara och behagliga hundkoppel i olika färger och mönster hittar du hos oss på Divinedog. Du kanske väljer ett hundkoppel från Flexi till den lilla hunden eller ett Hurtta koppel till den stora starka hunden. 

Koppel kan delas in i flera grupper beroende på användningsändamål och egenskaper. När man du ska välja koppel är det hundens ras och storlek som bestämmer tjockleken, och användningsändamålet som bestämmer längden. Korta koppel passar bäst för stadspromenader och långa för olika fritidsgrenar och terrängbruk. Välj reflexkoppel för att öka synligheten och säkerheten under den mörka årstiden.

Hurtta erbjuder bland annat träningskoppel, stretchkoppel och baskoppel. Alla koppel är av mycket hållbart material, men känns ändå bekväma att hålla i. Ett ergonomiskt stretchkoppel med vadderat handtag minskar de kraftigaste rycken. Ett stadigt repkoppel är hållfast och pålitligt. Det finns i flera olika storlekar och modeller och till de mest efterlängtade nyheterna hör de mycket lätta och eleganta repkopplen för små hundar. Här hittar du också spår/dressyrband och parkoppel. 

Du som vill ut och jogga, ta med stavarna eller barnvagnen på promenaden blir nöjd med Hurtta Outdoors Joggingkoppel, utvecklat för just dig! Med ett koppel runt midjan har du händerna fria för löpning, stavgång och barnvagnspromenad.

Hitta rätt modell bland våra utvalda hundkoppel och välj bland säkra betalningsalternativ i kassan. Vi levererar snabbt! När du beställer före klockan 11.00 vardagar skickas dina varor redan samma dag.

Handla tryggt till hunden online. Retur- och bytesrätt inom 30 dagar. Du har 1 års garanti på de varor du köper från Divinedog.
Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more