Hundgodis som belöning för valp & vuxna | Divine Dog
Sök

HUNDGODIS & BELÖNING

När man vill ge sin hund det där lilla extra är det självklart att man vill ge sådant som är bra. Vi har hundgodis av riktigt hög kvalitet, med hög kötthalt och inget socker eller vetegluten. Välj ett tuggben med vitaminer för att ge en belöning som dessutom är bra för hunden, eller lyxa till det med en delikatess såsom frystorkad ankfilé.

Har du en valp som ska tränas? Då kan Racinel Snacks vara värda att kika på, det är mjuka godbitar som är perfekta som belöning. Oavsett om din hund är en liten valp eller en äldre dam har vi rätt hundgodis här, ta dig en titt i sortimentet och välj det som du tror faller din hund bäst i smaken. Beställer du för över 800 kr bjuder vi på frakten.

Gör ditt val här nedan – beställer du innan 12.00 skickas leveransen samma dag.

Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more