Hundhalsband i LED för stora & små hundar | Divine Dog
Sök

Blink o Lyshalsband

Har du svårt att se din hund i mörkret? Här erbjuder vi ett högkvalitativt sortiment av hundhalsband i LED för både stora och små hundar. Majoriteten av våra halsband laddas snabbt och enkelt via USB, och om du väljer ett lysande halsband i silikon kan du även klippa till det till den storlek du behöver. Våra halsband i LED kan användas både lysande såväl som blinkande, välj det som du föredrar.

Letar du efter en mindre lampa att fästa på koppel eller halsband? Vi har enkla blinkljus som är lika enkla att använda som hållbara. Oavsett ditt behov kan du vara säker på att vi har rätt hundhalsband för dig, det gäller även om du behöver ett vattenresistent. Läs mer här nedan, köper du för över 800 kr bjuder vi på frakten.

Välj halsband i LED till hund här nedan idag – vi levererar omgående.

Offers
Hurtta overall!

Hurttas gröna camo overall är behandlad med insektsavstötande Clariant och skyddar därför effektivt mot myggor, fästingar och andra insekter. Tyget är dermatologiskt testat och godkänt så att inga skadliga ämnen kan komma i kontakt med hunden.
679,00 kr
Read more
Ny Färg

Hurtta Life Savior flytväst är en ny generation strömlinjeformad flytväst för hundar. Finns även i färger orange/camo.499,00 kr
Read more
Nytt regntäcke
Vi har nu fått in Hurttas nya regntäcke RAIN BLOCKER i färgen grön o svart509,00 kr
Read more
Kampanj 30 % Rabatt
Hurttas uppdaterade selen i färgerna körsbär, svart och pinje.


149,00 kr
Read more
Nyinkommet!
HURTTA DOWNPOUR SUIT SVART. Hurttas nya regnoverall..
579,00 kr
Read more
Nyhet!

Mjuk och skön sele i mesh. Justerbar runt bröstet. Banden har invävd reflex. Finns även i färgen svart och grön79,00 kr
Read more